Over ons & Historie

Nul10 Reclame is uw Full Service Signmaker voor het ontwerpen, produceren en installeren van al uw reclame- en promotie uitingen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen.

U kunt bij 010 Reclame terecht voor alle vormen van sign/reclame van ontwerp tot aan realisatie. U kunt hierbij denken aan autobelettering, gevelreclame, spandoeken, carwrappen, lichtreclame, interieurstyling, drukwerk maar ook beurs producten. Daarnaast beschikken wij over machines die naast groot formaat fullcolour prints ook klein formaat stickers kunnen produceren, van een enkele oplage tot aan vele stuks. Ook het regelen van uw drukwerk behoort tot de opties.
Kort gezegd, voor alles wat uw bedrijf nodig heeft kunt u bij ons terecht! Een echte One Stop Shop dus!

Op onze vestiging werken wij met een selecte groep mensen welke allemaal de vele disciplines van het reclamevak verstaan. Eenieder heeft zijn eigen specialiteiten maar er is één die iedereen heeft: het leveren van kwaliteit. Om dit te kunnen (blijven) leveren worden er regelmatig cursussen gevolgd en beurzen bezocht om op de hoogte te blijven van de vele ontwikkelingen die de sign-markt rijk is. Zo is het aanbod zeer compleet en constant in ontwikkeling!

Onze klanten zijn met name bedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld eens aan een tekst op de boot, een huisnummerbordje of wat privacy folie bij de voordeur.

Begonnen in oktober 2006 als onderdeel van Sign-a-Rama, vestiging Rotterdam Centrum, zijn we in 2011 verder gegaan onder de nieuwe naam: Nul10 Reclame! Al snel bleek dat deze locatie niet toereikend was voor het groeiende klantenbestand en kwaliteitseisen die we vooral onszelf opleggen. Uiteindelijk zijn we verhuisd naar bedrijventerrein Tinstraat in de wijk Alexanderpolder. Op deze locatie beschikten we over een aparte ruimtes voor de printers & plotters om de kwaliteit te waarborgen en beschikten we over een flinke werkplaats voor meer ‘inhouse’ productie.

Dat onze producten & diensten van hoge kwaliteit zijn, was brancheorganisatie SIBON ook niet ontgaan. In 2012 werden wij erkent door deze organisatie voor oa de vakbekwaamheid, productkennis en geleverde kwaliteit.

Door het groeiende klantenbestand en het ruimer wordende assortiment was een stap groter eind 2013 dan ook onvermijdelijk. Er werd gezocht naar een nieuwe locatie die uiteindelijk gevonden werd in het verzamelgebouw aan de Titaniumstraat. Vanuit deze nieuwe locatie denken wij ons niveau nóg iets hoger te krijgen en is ook ons aanbod nóg groter geworden.

Wij stellen ons graag aan u voor

Cees Limburg
eigenaar

Arthur van Schoonhoven
eigenaar

Danny Zagers
grafisch ontwerper

Ditmar Tabben
allround signmaker

Chava Limburg
administratie

Cheyenne de Held
stagiair vormgeven

Remon Verkade
stagiair sign

Saske
bedrijfshond