Over ons        

Nul10 Reclame is uw Full Service Signmaker voor het ontwerpen, produceren en installeren van al uw reclame- en promotie uitingen. Wij maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige materialen.

U kunt bij 010 reklame terecht voor alle vormen van sign / reclame van ontwerp tot aan realisatie. U kunt hierbij denken aan autobelettering, gevelreclame, spandoeken, carwrappen, lichtreclame, interieurstyling, drukwerk, signing maar ook beurs producten. Daarnaast beschikken wij over machines die naast groot formaat fullcolour prints ook klein formaat stickers kunnen produceren, van een enkele oplage tot aan vele stuks. Ook het regelen van uw drukwerk behoort tot de opties.
Kort gezegd, voor alles wat uw bedrijf nodig heeft kunt u bij ons terecht! Een echte One Stop Shop dus!

Op onze vestiging werken wij met een selecte groep mensen welke allemaal de vele disciplines van het reclamevak verstaan. Eenieder heeft zijn eigen specialiteiten maar er is één die iedereen heeft: het leveren van kwaliteit. Daarnaast werken bij drukte met een vaste pool aan ZZP’ers die allen dezelfde kwaliteitseisen hanteren. Om dit te kunnen (blijven) leveren worden er regelmatig cursussen gevolgd en beurzen bezocht om op de hoogte te blijven van de vele ontwikkelingen die de sign-markt rijk is. Zo is het aanbod zeer compleet en constant in ontwikkeling! Tevens hebben onze monteurs VCA Basis (voorheen VCA 1).

Onze klanten zijn met name bedrijven, maar ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Denk bijvoorbeeld eens aan een tekst op de boot, een huisnummerbordje of wat privacy folie bij de voordeur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het team

 

Danny

Eigenaar / grafisch ontwerper

Maurits

Operationeel manager

Martijn

Grafisch ontwerper

 

Ditmar

Senior Signmaker

Leroy

Junior Signmaker

Jowi

Stagair Signmaker

Carlos

Senior Signmaker

Dyon

Monteur buitendienst

 

 

historie

Begonnen in oktober 2006 als onderdeel van Sign-a-Rama, vestiging Rotterdam Centrum, zijn we in 2011 verder gegaan onder de nieuwe naam: Nul10 Reclame! Al snel bleek dat deze locatie niet toereikend was voor het groeiende klantenbestand en kwaliteitseisen die we vooral onszelf opleggen. Uiteindelijk zijn we verhuisd naar bedrijventerrein Tinstraat in de wijk Alexanderpolder. Op deze locatie beschikten we over een aparte ruimtes voor de printers & plotters om de kwaliteit te waarborgen en beschikten we over een flinke werkplaats voor meer ‘inhouse’ productie.

Dat onze producten & diensten van hoge kwaliteit zijn, was brancheorganisatie SIBON ook niet ontgaan. In 2012 werden wij erkent door deze organisatie voor oa de vakbekwaamheid, productkennis en geleverde kwaliteit.

Door het groeiende klantenbestand en het ruimer wordende assortiment was een stap groter eind 2013 dan ook onvermijdelijk. Er werd gezocht naar een nieuwe locatie die uiteindelijk gevonden werd in het verzamelgebouw aan de Titaniumstraat. Vanuit deze nieuwe locatie denken wij ons niveau nóg iets hoger te krijgen en is ook ons aanbod nóg groter geworden.

In de loop van 2017 werd duidelijk dat de locatie in Rotterdam Alexander te klein begon te worden voor onze almaar groeiende ambities. Medio 2018 werd er dan ook besloten om te verhuizen naar de nieuwe woonwijk / industrieterrein Fascinatio in Capelle aan den IJssel. Net aan de rand van Rotterdam, dichtbij de Van Brienenoordbrug.
Hier hebben we 2 panden naast elkaar weten te bemachtigen en kunnen we de kwaliteit nóg een stapje hoger krijgen. Zo zullen de 2 werkplaatsen van elkaar afgesloten zijn waardoor er dus een stofvrije ruimte is om borden en auto’s te plakken & carwrappen. Ook is er een geconditioneerde ruimte voor de printers en snijplotters om de kwaliteit te waarborgen.

De verhuizing naar het nieuwe pand betekende tevens een verandering binnen het team: begin 2019 heeft Danny de stap gemaakt naar eigenaar. Een bekend persoon voor het klantenbestand en hij beschikt over de nodige werkervaring om het bedrijf verder voort te zetten.

Wilt u gebruik maken van onze diensten?

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen