Carwrappen.. Wat is dat nou precies??

Carwrappen is een ’trend’ die enige jaren geleden zijn grote doorbraak maakte toen er verschillende auto’s in het matzwart opdoken. De techniek achter het carwrappen bestaat echter al veel langer en er is meer mogelijk dan een auto matzwart maken.

De verschillende kleuren en effect die inmiddels verkrijgbaar zijn, zijn erg divers en zorgen ervoor dat er altijd wel iets tussen zit wat naar wens is. Van volle kleuren (mat, glans en zelfs metallic) naar 3D carbon look & van parelmoer effect naar RVS look. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is wel verkrijgbaar..!

Zit de gewenste kleur er toch niet tussen? Dan is het altijd te maken! De gebruikte folie is in de witte variant namelijk perfect te beprinten in de gewenste kleur en samen met het laminaat ook prima geschikt voor langdurige buitentoepassingen!

Op deze manier kunnen complexe stripings of zelfs bedrijfslogo geplaatst worden op auto’s om een zeer exclusief uiterlijk te maken.

Is een volledige wrap iets teveel van het goede? Een gedeeltelijke wrap kan natuurlijk ook! Denk bijvoorbeeld aan een dak in carbon, two-tone wrap, een motorkap in RVS-look of spiegels in het knal roze. Het kan allemaal!

Dát is carwrapping anno nu!