Autobelettering in alle soorten en maten!

Voertuigreclame is een zeer krachtig medium. Uit onderzoek blijkt een autobelettering zelfs de goedkoopste manier van adverteren te zijn. Het CBS heeft berekend dat een bedrijfswagenbelettering gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand heeft!
Vrachtwagens, bestelbusjes, auto’s en (stads)bussen zijn zeer geschikt om uw boodschap aan een grote groep te presenteren. Letterlijk rijdende reclame voor uw bedrijf of product.

De kracht van een autoreclame zit niet per definitie in het formaat ervan, een autobelettering kan uitgevoerd worden van subtiel of discreet tot heel opvallend met grote full colour afbeeldingen. Nul10 Reclame maakt naar uw wens een passend ontwerp en zorgt voor een perfecte uitvoering.

Voor een permanente belettering gaan we voor montage met folie, verschillende kleuren & types mogelijk. Na een hechtingsperiode van ca 3-4 dagen is de lijmlaag permanent en is een wasstraat geen enkel probleem.

Tijdelijke belettering een beter idee? Kies dan voor magneetplaten! Deze zijn in alle maten verkrijgbaar en kunnen voorzien worden van een FC print.