leverbaar met of zonder aluminium frame

Groot, opvallend & hoog tegen de zijkant van een pand? Of toch juist een wat subtieler doek voor het gebruik op een beurs?

Spandoeken zijn in veel verschillende soorten maar vooral alle maten verkrijgbaar. In de meeste gevallen worden ze gemaakt van Frontlit (510gr/m2). Maar ook luchtdoorlatend Mesh doek, met een open structuur van ca 30%, is verkrijgbaar. Voor schuifzeilen van vrachtwagens wordt zwaardere versie van PVC zeildoek gebruikt: 900gr/m2. Daarnaast hebben we ook nog Blockout (700gr/m2) in het assortiment zitten, speciaal geschikt voor dubbelzijdige spandoeken.

Ongeacht op welk PVC zeildoek het geprint zal worden, het doek is weer & windbestendig en zal jaren de juiste kleurweergave hebben.

Waar de materiaalkeuze voor spandoek vrij groot is, is dat voor het frame wat kleiner. Prijs technisch gezien is (geanodiseerd) aluminium het meest gekozen. Verkrijgbaar in verschillende buisdiameters en met vele verschillende soorten buiskoppelingen is het altijd mogelijk om een frame op maat te maken. Strak tegen een gevel maar ook een verrijdbaar frame behoort dus tot de mogelijkheden.

Het spandoek afgewerkt met ringen / zeilogen zorgt een eenvoudige maar vooral ook mooie montage in het aluminium frame. Eens in de zoveel tijd een doek verwisselen is dus zeer makkelijk.