verlichte letters & logo's in alle vormen, soorten & maten

Doosletters en dooslogo’s zijn ideale oplossingen om bijvoorbeeld verlichte bedrijfsnamen tegen de gevel te plaatsen. Waar een lichtbak altijd een wat goedkopere uitstraling door de rechte vormen, kunnen doosletters in werkelijk iedere vorm gemaakt worden. Een combinatie dus tussen de verlichting van een lichtbak maar exclusieve uitstraling van freesletters!

Beschikbaar in vele uitvoeringen, elk voor hun eigen doelgroep. Meest gebruikt zijn de doosletters die naar de voorzijde uitlichten maar wat ook steeds meer gebruikt wordt zijn semi transparante dozen die naar de achter en/of zijkant uitlichten.

Veelal gemaakt van geadoniseerd aluminium welke in de juiste RAL kleur gespoten worden in combinatie met een opaal acrylaat plaat. Verlichting gebeurt voornamelijk door middel van LED modules maar NEON behoort tot de mogelijkheden.

Montage is afhankelijk van de uitvoering maar in veel gevallen op een gelast frame waarop alles gemonteerd wordt. Dit frame komt vervolgens tegen de gevel of wordt vrijstaand op het dak geplaatst.