Belettering voor het gehele wagenpark

Fleetmarking is eigenlijk een heel mooi en ‘duur’ woord voor een belettering van het gehele wagenpark. Dat kan vrij klein beginnen met bijvoorbeeld 2 dezelfde soorten bestelbussen. Maar kan uitgroeien tot een volledig wagenpark met diverse merken en modellen auto’s / vrachtwagens.

Wat daarbij erg belangrijk is de huisstijl die het bedrijf wil uitstralen. Deze maken we voor ieder model passend zodat de uitstraling altijd hetzelfde is en u 1 rijdend visitekaartje op de weg heeft!

Er is namelijk niets storender dan een parkeerplaats vol met auto’s die allemaal compleet anders zijn omdat er net even niet genoeg tijd in gestoken is.

Aangezien fleetmarking dus eigenlijk een normale autobelettering is maar dan voor een geheel wagenpark, is ook de wijze van produceren & aanbrengen hetzelfde als een normale autobelettering. Afhankelijk van het ontwerp zullen er geplotte teksten of geprinte stukken vinyl op aangebracht worden. Ook een volledige of gedeeltelijke carwrap behoort tot de mogelijkheden.