saaie kantoorruimtes opvrolijken

Wanddecoraties op kantoor, in winkels of publieke ruimten dragen direct bij aan een prettige en sfeervolle omgeving. Denk aan een prachtige skyline, een kleurrijke natuuromgeving of een productpresentatie van uw bedrijf. Zomaar wat voorbeelden van opvallende sfeerbeelden die tot de verbeelding spreken. Daarbij zijn de technische mogelijkheden haast onbeperkt, voor iedere toepassing bieden wij een passende oplossing.

Zo kunnen we bijvoorbeeld een hele wand uit één stuk voorzien van een toffe wallcover / behang. Deze printen we tot 5 x 50mtr volledig in eigen beheer en helemaal op maat.
Wat ook een erg mooie wanddecoratie is, zijn de textieldoeken. Deze worden geprint op 240gr/m2 Decotex met een UV-printer en rondom voorzien van een platte siliconen pees. Dankzij deze pees is het doek zeer eenvoudig te plaatsen in het aluminium frame en dus uitermate geschikt om te wisselen met een nieuwe print. Eventueel is dit systeem ook uit te breiden met LED verlichting voor een nóg mooier eindresultaat.