April ’18

Dat wij echt maatwerk leveren is natuurlijk niets nieuws. Maar bij de opdracht van Tromp Print & Packaging moesten we toch even goed nadenken hoe we het logo verlicht konden krijgen. Het diepte effect creëren en daarnaast het gewenste verlichte eindresultaat realiseren zorgden voor wat hersenbrekers hier en daar… Maar… Uiteindelijk is het helemaal gelukt en kan Tromp zeggen dat ze een werkelijk unieke gevelreclame hebben hangen!

Bij PMU Cosmetics hebben we een onwijs mooi textielframe geleverd. Inwendig voorzien van LED verlichting wat zorgt voor een bizar mooie sfeerverlichting in de winkel. Super leuk altijd om te zien hoe een ruimte opfleurt door middel van een mooie grote foto.

Ook een leuk project deze maand was het doorvoeren van de nieuwe huisstijl van ’t Lage Landse Kaashuys. Nieuwe FC prints op de bestaande gevelplaten, raambelettering en diverse andere prints binnen zorgen voor een authentieke sfeer!

Nieuwkomer Pronkert Payroll wilde graag opvallen in de breedste zin van het woord. Of wij iets wisten voor hun zilvergrijze Suzuki Swift… Nou… Dat is volgens ons wel gelukt! Lekker opvallende kleur oranje in combinatie met glanzend zwart voor de striping, zorgden voor een perfect eindresultaat!