April 2017

Wederom een leuke klus voor onze vrienden van Mulder Mazda: het carwrappen van een Mazda CX3. Maar niet zomaar een kleurtje, nee nu was tijd voor mat legergroen! De Mazda was standaard donkergrijs metallic en die combinatie met matgroen vond de klant niet super. Ach, dan nemen we die toch meteen even mee? Doen we die glans zwart! Gewoon omdat het kan ūüėČ

Ook een apart project deze maand: de losse cirkels bij Blick op Onderwijs locatie OBS West.¬†Iedere cirkel heeft een andere maat maar zijn allemaal gemaakt van 3mm Dibond. Tussen de grote (groene) cirkel en de kleinere cirkels, hebben we dmv een rachelwerk gezorgd voor diepte verschil wat dynamiek cre√ęert. Pas nadat alle kleine cirkels geplaatst waren, werden de FC prints aangebracht zodat er geen schroeven zichtbaar zijn.

Verder hadden we deze maand auto nummertje 3 van Partyservice Nederland. Deze gedeeltelijke carwrap is helemaal custom made op onze eigen printer. Geprint op wit gegoten / carwrap vinyl en voorzien van laminaat laag zal deze autobelettering jaren meegaan!