Februari ’18

In februari hebben we wederom een vestiging van 8tea5 in België (Gent) mogen voorzien van erg toffe raambelettering en freesletters tegen de buitengevel. Maar wat vooral erg in het oog springt zijn de muurprints die lekker kleurrijk zijn! Daar wordt je toch gewoon vrolijk van!

Van vaste klant P Wuister Bouw kregen we de vraag of we misschien iets nieuws konden verzinnen voor hun bedrijfswagens… Uiteraard kunnen we dat! Het kasteel idee uit het logo met alle blokjes doorgetrokken samen met de 2 huisstijlkleuren om er vervolgens iets totaal nieuws van te maken. Deze nieuwe stijl bedrijfswagen zal de komende jaren veel in Rotterdam te bewonderen zijn!

Dat bestickering niet altijd hoeft te schreeuwen om opvallend te zijn is wel duidelijk met de raambelettering bij Sugarcoated Pictures, Events & Salon. Goed opvallend maar toch erg subtiel. Geslaagd ontwerp denken wij!

Een maand zou niet compleet zijn als we geen carwrap zouden doen, toch? Dat pakken we dan ook maar goed aan met de carwrap van deze grote Renault Master bedrijfswagen van Van Schoonhoven Timmerwerken & Constructiebedrijf. Originele lakkleur was zwart maar daar is nu helemaal niets meer van te zien. Leger matgroen is de nieuwe kleur en dat staat hem erg goed! De belettering maakt het helemaal compleet, top eindresultaat!