Januari ’18

Na een hectische december-maand was het tijd voor een even zo hectische januari-maand.. Gevuld met veel bijzondere projecten welke allemaal het vermelden waard zijn! Erg gers deze maand was de custom-made carwrap voor La Boustique op een Fiat 500! Na het succes van de grote Mercedes-Benz bus was het tijd voor een uitbreiding van het wagenpark. Ontworpen door het creatieve team van Merkwaardige Mensen en volledig uitgevoerd door Nul10 Reclame. Samenwerking op zn Rotterdamst!

Ook erg tof was het aluminium frame met bijbehorend textieldoek + siliconen pees die we bij Perfect Plant Deal hebben gemonteerd. Extra opvallend door de interne LED verlichting, een oprechte eye-catcher!

Wat te denken van de verlichte plafondplaten die we bij Medicina Health Center hebben geplaatst? Een spreekkamer van de huisarts of tandarts fleur je met deze plafondtegels zo op! Deze tegels zijn precies hetzelfde formaat als de standaard plafondtegels en dus zeer eenvoudig te plaatsen. Kwestie van stekker in het stopcontact en genieten maar!

Voor vaste relatie Dental MA hebben we een nieuwe tandartsenpraktijk in Oost-Souburg mogen voorzien van diverse verschillende soorten raamfolie. Van raambelettering aan de buitenramen tot aan de witte folie om de spreekkamer van de behandelkamer te scheiden. Erg geslaagd project en klaar om in gebruik genomen te worden!

Ook een vermelding waard was het compleet doorvoeren van de nieuwe huisstijl van CS Rental. Zo hebben we de 2 bedrijfswagens, aanhangwagens & diverse borden binnen √©n buiten het pand bestickerd. We hebben er dus stiekem voor gezorgd dat ze niet meer te missen zijn! ūüėČ