Juli ’18

Voor het startup bedrijf van een bevriende relatie hebben we in de maand juli een belettering gedaan op een heel leuk wagentje: een Piaggio Ape! Wat een leuk karretje is dat toch, een echte eyecatcher! Helemaal op maat gemaakt voor Rotterdam Hidden Gems en dus met oplaadpunten voor de elektrische steps in de achterbak. Wij mochten de belettering van de Piaggio Ape verzorgen en die is erg vrolijk geworden en zal dus zeker in het Rotterdamse straatbeeld opvallen!

De carwrap deze maand waren er eigenlijk twee: 2 volledig identieke Mercedes-Benz Sprinters met een origineel witte lakkleur maar ná de wrap was daar niets meer van te zien. Alle zichtbare witte delen hebben we aangepakt en mat lichtgrijs / muisgrijs geplakt. Afgemaakt met een kleine en subtiele belettering van SV Collection, meer hadden ze niet nodig 🙂

Vaste klant Waasdorp Vis Lage-Land vroeg ons eens mee te denken over zijn menuborden. Er moest wat meer kleur in maar er moest vooral gewerkt worden met foto’s voor de duidelijkheid. Over de vormgeving van de borden waren we redelijk snel uit. Maar toen nog de foto’s: wil je Ă©cht mooie menuborden dan horen daar ook professionele foto’s bij van een echte fotograaf! Bevriende relatie Martijn Bravenboer werd opgebeld of hij iets voor ons kon betekenen en gelukkig, hij had een gaatje. De foto’s werden gemaakt, verwerkt in de layout en vervolgens uitgeprint en op locatie gemonteerd. Helemaal goud! Dat noemen we samenwerken op z’n Rotterdamst!

Ook in juli, Base advocaten benaderde ons of wij ze konden voorzien van wat RVS-look freesletters tegen buitengevel. Gemonteerd op afstandhouders waardoor je een elegante uitstraling krijgt, met een kleine schaduwwerking. Daarnaast moesten er ook een aantal glashelder acrylaat platen zorgen voor de bewegwijzering in- en om het pand. Rondom gepolijst voor een chique look en door-en-door gemonteerd met Chromen afstandhouders. Echt een plaatje!