Juni ’18

Stiekem al een beetje verklapt, maar juni stond bol van opleveringen van toffe projecten!

Zo werden we benaderd door vaste klant Delta Logistiek of wij hun oude NEON reclame op het dak konden vervangen voor een nieuwe set. De lichtreclame had namelijk met zware stormen wat schade opgelopen en omdat NEON erg kwetsbaar is, was het idee om hem te vervangen voor een nieuwe set. Echter wilden ze niet zomaar een lichtreclame maar eentje die de uitstraling had van NEON maar dan zonder de kwetsbaarheid ervan… Tja, dan kom je automatisch bij doosletters Profiel 2 met lichtvang rand, geschikt voor opliggend NEON-look. Gemonteerd op een aluminium gelast frame en deze weer gemonteerd op de dakconstructie, met nieuwe doorvoeren door het dak. Netjes afgewerkt met nieuwe dakbedekking en dus klaar voor de toekomst!

Waar we in de maand mei de scooter voor Beachclub Perry’s hebben voorzien van belettering, was deze maand de Opel Karl aan de beurt! Dat dit niet zomaar een belettering is, is wel duidelijk. We hebben het hier namelijk over een volledig custom-made carwrap! Aangevuld met diverse plots van hoogwaardig zelfklevend vinyl. Geprint op wit carwrapvinyl en voorzien van mat laminaat zorgen de kleuren voor een werkelijk schitterende uitstraling.

De maand juni was tevens ook de maand van de enorme spoedklussen.. Zo had voetbalvereniging sv Charlois een sponsoravond waarbij de nieuwe kledingshop van Robey werd geopend. Of we daar nog even snel wat voor konden produceren.. Uiteindelijk is er gekozen voor dubbellaags 8mm acrylaat freesletters, gemonteerd door middel van dubbelzijdig tape. De vitrine zelf hebben we voorzien van grote FC prints met daarbij de historie van Robey mooi weergegeven met beelden van: Willem van Hanegem, Louis van Gaal & André Hazes. Erg mooie geworden en super goed ontvangen bij de opening en op de sponsoravond. Oftewel: missie geslaagd!

Voor de nieuwe vestiging van De IJswinckel in Goes hebben we net zoals de nieuwe lichtreclame van Delta Logistiek, ook hier doosletters met opliggend NEON-look geleverd en geplaatst. De combinatie van de donkergrijze doosletters Profiel 2 samen met het witte NEON-look zorgt voor een onwijs mooie avonduitstraling. Om de grootte van het pand te accentueren hebben we daarnaast ook een contourlijn geleverd en geplaatst met een totaallengte van over de 15 meter.

De carwrap deze maand was een hele speciale: het nieuwe model Mazda 6 kregen wij namelijk langs en het ging hier om de Europese primeur. Deze auto werd tentoongesteld aan de Europese pers en Mazda dealers en dus was de druk hoog om hier wat moois van te maken. Vanwege de grijze lakkleur werd er gekozen voor een niet al te afwijkende vinyl kleur: mat dark antracite metallic. Oftewel, mat donkergrijs metallic. Dat dit een mooie kleur is voor een grote auto wisten we al, maar dat deze kleur de lijnen van de Mazda 6 zo goed benadrukken was mooi meegenomen. Daarnaast hebben we alle chromen delen van de auto glanzend zwart gemaakt en dat maakt hem helemaal af! Wederom een toffe samenwerking met de vrienden van Mulder Mazda!

Dan als laatste nog een speciale vermelding voor de autobelettering van Bas met dubbel A. Lees hierover meer in de special van de maand juni!