Maart ’18

Vaste klant Bres Accommodaties wilde graag een ruimte in het nieuwe Dorpshart van Mijnsherenland aanpakken. Zorgen voor wat kleur en daarnaast ook de akoestiek verbeteren. Of wij misschien wilden meedenken… Uiteraard, daar denken wij graag over mee! Uit de diverse oplossingen die we hadden aangedragen is het uiteindelijk een moswand geworden van echt rendiermos. Geprepareerd / geïmpregneerd zodat het jaren mee kan zonder enige vorm van onderhoud. Dit is wat ze noemen de natuur naar binnen halen!

Wat lichtreclame betreft hebben we deze maand de 2e set doosletters gemonteerd bij CCIC Europe. Ditmaal hebben we de tekst CCIC Netherlands op de gevel geplaatst. Vooraf al gemonteerd op een aluminium frame welke in de RAL kleur van de gevel gespoten is en uiteraard inwendig voorzien van superzuinige LED’s.

Ook erg leuk was het doorvoeren van het nieuwe bedrijfslogo bij de Sim Groep. Zo hebben we diverse borden met FC prints gemonteerd, een lichtbak geplaatst en hebben we de reeds aanwezige zuil een opfrisbeurt gegeven. Helemaal inwendig schoongemaakt en klaar gemaakt voor de komende jaren en daarbij meteen het nieuwe logo erop bevestigd.

Qua auto’s was de maand maart was rustiger maar de auto’s die we deden waren niet mis! Zo kregen we van nieuwe klant Aqar de vraag of we misschien iets konden verzinnen voor hun bedrijfswagen. Een auto die vooral snachts ingezet wordt bij werkzaamheden voor Rijkswaterstaat en dus zowel overdags als snachts goed moet opvallen. Een combinatie van normaal carwrap vinyl met retro reflecterend vinyl gaven de oplossing! Volledig eigen ontwerp en alles in eigen huis geproduceerd en uitgevoerd. Geslaagde missie!