Mei ’18

De maand mei is voor ons traditiegetrouw de maand van voorbereiden voor de maanden erna. Daarover meer in de volgende nieuwsupdate, die van juni bijvoorbeeld ūüôā

Voor de vrienden van Mulder Mazda hebben we wederom een toffe carwrap mogen realiseren, dit keer was het splinternieuwe model van de Mazda CX5 aan de beurt… En wat een beest hebben we daarvan gemaakt zeg! De gekozen kleur (mat donker grijs metallic) staat hem echt bizar goed en maakt hem nog brutaler! Zonder het van de daken te schreeuwen is dit een carwrap die geslaagd is!

Leuk voorproefje van de maand juni, was de scooterbelettering voor Beachclub Perry’s. Lekker bescheiden maar toch opvallend, wij houden ervan!

De raamfolie opdracht deze maand was voor Vlietkinderen die we via onze vaste klant Dare to Design hebben uitgevoerd. Fullcolour geprint op etsvinyl (zandstraal folie) zodat er een mooie gloed ontstaat zodra het licht in de ruimte erachter aan gaat. Top!

In het kader ‘klein maar fijn’, hebben we deze maand een mooie muursticker aangebracht bij TSL Academy. Rechtstreeks op de geverfde muur geplakt met speciaal vinyl. Blijft mooi om te zien dat zoiets als een logo op de muur, de winkel meteen veel persoonlijker maakt.

Dat wij echt maatwerk leveren is natuurlijk niets nieuws. Maar bij de opdracht van Tromp Print & Packaging moesten we toch even goed nadenken hoe we het logo verlicht konden krijgen. Het diepte effect cre√ęren en daarnaast het gewenste verlichte eindresultaat realiseren zorgden voor wat hersenbrekers hier en daar… Maar… Uiteindelijk is het helemaal gelukt en kan Tromp zeggen dat ze een werkelijk unieke gevelreclame hebben hangen!

Bij PMU Cosmetics hebben we een onwijs mooi textielframe geleverd. Inwendig voorzien van LED verlichting wat zorgt voor een bizar mooie sfeerverlichting in de winkel. Super leuk altijd om te zien hoe een ruimte opfleurt door middel van een mooie grote foto.

Ook een leuk project deze maand was het doorvoeren van de nieuwe huisstijl van ’t Lage Landse Kaashuys. Nieuwe FC prints op de bestaande gevelplaten, raambelettering en diverse andere prints binnen zorgen voor een authentieke sfeer!

Nieuwkomer Pronkert Payroll wilde graag opvallen in de breedste zin van het woord. Of wij iets wisten voor hun zilvergrijze Suzuki Swift… Nou… Dat is volgens ons wel gelukt! Lekker opvallende kleur oranje in combinatie met glanzend zwart voor de striping, zorgden voor een perfect eindresultaat!