September ’18

September en oktober waren 2 heftige maanden vanwege de naderende deadline van Autowas H2O in Zoetermeer, maar daarover later meer in de special van oktober 🙂

Mooi project deze maand was het produceren en plaatsen van 2 groot formaat lichtbakken voor Boy Pelgrim Luchttechniek. De 4mm opaal acrylaat voorplaten hebben we voorzien van Fullcolour prints op speciaal blockout vinyl met daar vervolgens weer de teksten diapositief contour uitgesneden. De letters hebben we dan weer ingelegd met Avery Translucent Vinyl zodat het ook in de avonduren een mooi geheel is. De geanodiseerd aluminium lichtbakken zelf zijn inwendig uiteraard voorzien van super zuinige Highpower LED’s.

Vaste relatie CS Rental vroeg ons of wij ook hun 3e auto konden voorzien van bestickering in de bekende huisstijl. Iedere zijde van de auto hebben we voorzien van hoogwaardig zelfklevend vinyl in juiste huiskleuren waarbij de striping enorm in het oog springt. Deels afgewerkt met FC prints en glans laminaat en dus met een lange levensduur.

Bij Laurenskwartier Tandheelkunde op de Blaak in Rotterdam wilden ze graag een mooie, opvallende maar tegelijkertijd ook subtiele gevelreclame. Deze hebben wij gerealiseerd door RVS-look Dibond voor de helft in te frezen om vervolgens in vorm te zetten zodat er een mooie bak ontstaat. Deze hebben we dan weer gemonteerd op het aluminium frame wat tegen de gevel is gemaakt om alle oneffenheden op vullen en als laatste stap hebben we de 8mm acrylaat freesletters / laserletters gemonteerd door middel van afstandhouders. De combinatie van deze gebruikte materialen zorgt voor een mooie schaduwwerking op de ondergrond en een exclusieve uitstraling.

In de werkplaats van de vestiging van Mulder Mazda in Waddinxveen hebben we een wand opgevrolijkt met een Airtex print (naadloos fotobehang). Volledig FC geprint op Airtex Grey Back (grijze achterkant) en dus perfect toepasbaar op ondergronden met eventuele kleurverschillen. Airtex beschikt daarnaast over een PVC Coating welke water- en vlekafstotend is. Zit er toch een vlek op, dan is het zeer eenvoudig te verwijderen door middel van een sopje en een vochtige doek.