Augustus ’18

De maand augustus stond met name vol van de vele diverse autobeletteringen en carwraps.

Lekker opvallend was bijvoorbeeld de volledig custommade carwrap voor het bedrijf Versdenkers. Zij hadden namelijk een mooi ontwerp verzonnen voor de MiniCooper, die we van een onopvallend grijze lakkleur hebben getransformeerd naar een wrap met knallende kleuren! Afgemaakt met diverse kleine stickers zoals bedrijfsnaam en website.

Ook erg gers was de Tesla Model S carwrap in de kleur Matt Dark Grey Metallic. Vervolgens alle chromen delen voorzien van hoogglans zwart en aan de onderzijde van de zijkanten een lekkere felle oranje. Dit alles maakt dat deze Tesla alles behalve ongezien de straat op kan 🙂

Oh en wat te denken van de Daihatsu Copen? De Copen is al geen auto die je veel in het straatbeeld, laat staan een Mat Witte! In opdracht van MissPublicity hebben we de van oorsprong grijze auto volledig matwit gemaakt. Met als uiteindelijke doel beschilderd te worden door een kunstschilder ter promotie.

Iets simpeler qua opzet maar zeker niet minder opvallend was de autobelettering die we voor Switch Energy hebben uitgevoerd. Fullcolour geprint op speciaal castvinyl voorzien van laminaat, rondom contour gesneden om daarna op de auto geplakt te worden. Mooie felle kleuren met toffe vormen, daar houden we van! Daarnaast ook de achterruiten voorzien van OneWay Vision folie zodat het zicht naar buiten intact blijft terwijl er nauwelijks naar binnen gekeken kan worden. Dit zorgt ervoor dat de auto minder inbraakgevoelig wordt.

Voor goede relatie Phytalis hebben we de raambelettering bij Advocatenkantoor Berkouwer & Elbertse aangebracht. Hier hebben we gebruik gemaakt van etsfolie / etched vinyl (privacy folie) en daar de letter diapositief uitgesneden. Dit geeft een mooie subtiele uitstraling waarbij de teksten toch leesbaar zijn. Aangevuld met een aantal losse plots in turqoise, is dit een geslaagde raambelettering!