November 2017

Onze klant Perfect Plant Deal ging in november verhuizen naar een groter pand en aan ons de vraag of wij voor de aankleding daarvan wat konden verzinnen. Natuurlijk kunnen we dat, dat doen we graag zelfs! Uiteindelijk hebben we een aantal wanden voorzien van behang (geprint op airtex), raambelettering aangebracht in de vorm van uitgesneden etsfolie & 2 borden boven op het dak geplaatst.

Zwembad de Wellen had een andere uitdaging voor ons: de ingang van het bestaande zwembad beter laten opvallen in de omgeving. Dit hebben we oa bereikt door op het dak een spandoek in aluminium buizenframe te plaatsen en daarnaast ook verlichte doosletters boven de entree te monteren. Het spandoek hebben we daarnaast aangelicht door middel van LED spots welke op het platte dak liggen. Door deze combinatie is het zwembad zowel overdag als savonds van afstand goed zichtbaar.

Ook mooi deze maand waren de 4 autobeletteringen voor Wilhelmsen Ships Service. Volledig intern geproduceerd op onze groot formaat fullcolour printer, glanzend afgelamineerd en vervolgens aangebracht op de vrachtwagens. Niet een overdreven opvallende belettering maar wel volledig conform huisstijl welke wereldwijd gevoerd wordt.